Digitaal geven

Ook na de coronatijd blijft het mogelijk om digitaal te geven, maar sinds half april gebruiken we ook weer de collectezakken in de kerkdiensten. Uiteraard is het mogelijk om collecten en giften per bank over te maken. Dit kan op de onderstaande bankrekeningnummers. Wel willen u met klem vragen om in de omschrijving de zondagse datum en het doel in de omschrijving te vermelden.
Met name voor de diaconie is het van belang om de gift aan het juiste doel te koppelen, zodat het geld op de juiste plaats terechtkomt.

NL19 SNSB 097 80 27 051 ten name van de Diaconie
(met in de omschrijving de datum en het diaconale doel)

NL 82 INGB 000 15 25 712 ten name van het college van kerkrentmeesters
(met in de omschrijving het woord collecte en de datum)

De doelen van de collecten staan vermeld bij de kerkdienst (agenda-item) en in de Appostel app en het virtuele loket.

Appostel app

Appostel biedt u de mogelijkheid om financiële kerkzaken digitaal te doen. In Appostel bent u digitaal verbonden met uw kerkelijke gemeente.

Met deze app, die geschikt is voor mobiele telefoons en tablets, kunt u alle kerkelijke geldzaken op één plek beheren. Via deze app kunt u op een gemakkelijke manier bijvoorbeeld digitaal giften doen voor de diaconie en voor de kerk, maar ook eenvoudig collectebonnen bestellen (handig voor als we weer gaan collecteren in de eredienst).

U kunt Appostel downloaden via de App Store (Apple) of Google Play (Android).
Daarna kunt u in de app onze gemeente koppelen en is de app gereed voor gebruik.
Het koppelen gaat eenvoudig als u zoekt op de naam: Kinderdijk

Graag willen we u attenderen op het gebruik van een tegoed als betaalmethode.

Door in één keer een (groter) tegoed aan te kopen via iDEAL en collecten daarna vanaf uw tegoed te laten afschrijven voorkomt u meerdere transactiekosten voor de kerk.

Virtueel loket

Voor mensen die (nog) geen gebruik maken van smartphones of tablets is er een virtueel loket. Via deze website kunnen dezelfde zaken worden gedaan als in de Appostel app.  Klik hier om naar dit virtuele loket te gaan, die speciaal voor de Herv. gemeente Kinderdijk-Middelweg is ingericht.