Kerkdienst Rehoboth

Rehoboth
zondag 24 december 22:00 - 23:30
Meekijken

Info

Voorganger: Prop. G. van Lingen - Nw.Lekkerland
Thema: Toekomst vol van Hoop
Kerstnachtdienst
Schriftlezing:
Tekst voor de prediking:

Collectes:

1. Diaconie:
2. Kerk:

Psalmen / Liederen

Op D.V. zondag 24 december a.s. om 22.00 uur zal de Kerstnachtviering vanuit Keerpunt Nieuw-Lekkerland weer worden gehouden in het kerkgebouw Rehoboth aan de Planetenlaan. Het thema van de dienst is: ‘Toekomst vol van Hoop’. In deze donkere wereld waar zoveel misgaat en mensen vaak tegenover elkaar -ja zelfs naar het leven- staan mogen er gelukkig tekenen van hoop zijn: ‘God heeft zijn Zoon naar deze wereld gezonden om de mensen uitredding te geven’. Dat geweldige nieuws moet toch bekend gemaakt worden!?

De koninklijke fanfare Apollo zal de samenzang begeleiden. Verder zal het koor van Stichting MPH uit Wijngaarden net als vorig jaar hun bijdrage leveren. De overdenking zal worden gedaan door dhr. Gerrit van Lingen uit Nieuw-Lekkerland die predikant in opleiding is.

Om de kerstnachtviering te kunnen blijven doen zal een collecte worden gehouden. Wij hopen dat u/jij deze bemoedigende en inspirerende avond met ons zal meevieren en heten u van harte welkom. Het kerkgebouw is vanaf 21.30 uur open.