Compleet nieuwe website online

donderdag 13 januari 2022

Het is alweer ruim 8 jaar geleden dat we gestart zijn met vorige website. Websites zijn echter net als kleding modegevoelig qua vormgeving en lettergrootte, maar ook is er qua design en techniek veel veranderd. Zo zijn oude websites vaak niet geschikt voor kleine schermen, zoals een tablet of telefoon. Ook is navigeren via submenu’s niet langer gewenst omdat dit op telefoons ook erg onhandig is. Al met al is het dus tijd voor een nieuwe site!

Met deze nieuwe site willen we bereiken dat de belangrijke informatie snel kan worden gevonden en ingezien. Daarnaast is er een structuur bedacht waarbij alle gegevens die horen bij een kerkdienst ook in het agenda-item van die kerkdienst wordt getoond. Verder zijn alleen de laatste 3 nieuwsberichten zichtbaar op de startpagina. Andere eerder geplaatste nieuwsberichten kunnen onder het kopje ‘Nieuws’ worden bekeken.

Hopelijk valt de vernieuwde site in de smaak en is alle informatie veel gemakkelijker vindbaar. Op- of aanmerkingen over de nieuwe website kunt u mailen naar [email protected]

Met vriendelijke groet,
De webcommissie