Week van gebed 2022 – Keerpunt

dinsdag 11 januari 2022

Tijdens de Week van gebed voor eenheid van christenen 2022 staan christenen vanuit de hele wereld stil bij de ster van Bethlehem. Een licht dat schijnt in het duister en de weg wijst naar Jezus. Het overkoepelende thema is ‘Licht in het duister’.

Gebedsbijeenkomsten in Nieuw-Lekkerland gecoördineerd door Keerpunt
In Nieuw-Lekkerland organiseren verschillende kerken gebedsbijeenkomsten, maar vanwege de coronamaatregelen zijn deze uitsluitend vanuit huis te bekijken. De link naar de bijeenkomsten zijn te vinden op de websites van de verschillende gemeenten en op de website van Keerpunt

De Gereformeerde Ontmoetingskerk besteedt in de ochtenddienst van zondag 16 januari aandacht aan de Week van Gebed. Tevens organiseert deze gemeente de eerste viering op maandagavond. Op dinsdag is het de beurt aan de Hervormde Gemeente Maranatha, op woensdag is er een viering in de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt Alblasserdam-Nieuw-Lekkerland, op donderdag in de Vrije Baptistengemeente Nieuw-Lekkerland en op vrijdag in de Hervormde Gemeente Kinderdijk-Middelweg. De vieringen beginnen iedere avond om 19.30 uur.

Op petrus.protestantsekerk.nl/gebeden vind je deze week elke dag een gebed uit een ander land, geschreven door voorgangers en predikanten uit verschillende werelddelen.