Diaconale actie voor Oekraïne

woensdag 9 maart 2022

INZAMELING GOEDEREN

Geraakt door de nood om ons heen willen we met elkaar praktische hulp bieden in Oekraïne. Hiervoor hebben we contact gezocht met Stichting CRR die komende periode transporten verzorgen naar Oekraïne. Om ons steentje daaraan bij te dragen zal komende weken op zaterdagochtend tussen 9:00 – 11:00 uur het kerkplein bij de Rehobothkerk open zijn om spullen in te leveren. Zie hieronder de lijst met goederen die je kunt inleveren. Mocht je op een ander tijdstip kunnen, dan kunnen de spullen ook rechtstreeks bij CRR gebracht worden: Veenweideweg 19C in Nieuw-Lekkerland.

Openingstijden:

  • Maandag tot en met vrijdag 08.00-17.00
  • Dinsdagavond 19.00-21.30
  • Zaterdagochtend 09.00-12.30

HULP OP DE INZAMELLOCATIE
CRR heeft helpende handen nodig om materialen in te nemen, te sorteren en te verpakken.
Kom jij hierbij helpen aan de Veenweideweg 19C?!
Graag je berichtje naar [email protected]

 

NL74 RABO 0306 6331 83 t.n.v.
Stichting Christian Refugee Relief.