Zingen voor/ na de dienst, wie helpt er mee?

dinsdag 6 september 2022

Inschrijfformulier

Zingen voor/ na de dienst, wie helpt er mee?

Als je graag een bijdrage wil leveren rondom of tijdens het zingen na de dienst schrijft je dan in of app je naam/ mobiele nummer en waarmee je wilt meedoen naar 06-51129250. Hoe meer er mee doen hoe gevarieerder de groep muziekkanten en wellicht ook de liedkeuze is. En, niet onbelangrijk, dan wordt je wellicht niet te vaak gevraagd.

Het zingen voor de dienst blijft op hoofdlijnen zoals het nu is. Na de dienst willen we, zo mogelijk in combinatie met een koffiemoment, ongeveer 20min Gods eer en lof zingen met Psalmen, gezangen en liederen. Meestal rondom een thema.

Als je jezelf inschrijft dan wordt je wellicht een keer gebeld met het verzoek om een bijdrage te leveren. Dat kan heel verschillend zijn: muziek instrument spelen, op het podium zingen, een PowerPoint van de liedkeuze maken en/ of liederen uitzoeken. Denkt je nu, ik wil het eigenlijk ook best eens organiseren dan graag.

Meedoen met:

  • Instrument: gitaar/ fluit/ piano/ …….
  • Organisatie
  • Liedkeuze/ maken van PowerPoint
  • Zingen op podium