25 jaar vdm (verbi devini minister)

vrijdag 14 oktober 2022

D.V. 26 oktober is het 25 jaar geleden dat onze herder en leraar ds. A. van Lingen in het ambt van predikant (verbi devini minister) is bevestigd. Dit gebeurde in de gemeente van Oude-Tonge, waar hij meer dan 5 jaar mocht dienen. Inmiddels is onze predikant al bijna 20 jaar in ons midden. Op zondag 23 oktober hoopt hij daar middels de prediking ook aandacht aan te geven, ‘s morgens in Oude-Tonge en ‘s avonds in onze eigen gemeente in een gezamenlijke dienst in Rehoboth. Wilt u vast woensdag 26 oktober in uw agenda reserveren vanaf 20.00 uur in Rehoboth. Via de appostel-app en verzamelbussen bij de uitgang van de kerk krijgt u de mogelijkheid om een bijdrage te geven voor een geschenk voor hem en zijn vrouw, die hem al die tijd zeer trouw terzijde heeft gestaan.

 

”.