Vakantie Bijbel Week 2023

vrijdag 24 maart 2023

Beste gemeenteleden,

We zijn dankbaar dat we ook dit jaar, met uw/jouw hulp, weer een Vakantie Bijbel Week kunnen organiseren! Dit jaar is het thema ‘Tel maar mee!’. Bij deze zin denk je waarschijnlijk aan getalletjes en sommen. Tijdens de VBW gaan we alles wat er in de Bijbel over God geschreven staat bij elkaar optellen, om steeds meer te ontdekken over Wie Hij is! Daarnaast willen we de kinderen laten ontdekken dat ook zij meetellen voor God!

De Vakantie Bijbel Week wordt gehouden in de laatste week van de zomervakantie. Op maandag zetten we alles klaar voor de rest van de week, terwijl er voor de kinderen een leuke startactiviteit wordt georganiseerd in het dorp. Dinsdag, donderdag en vrijdag verzorgen we een morgenprogramma in de Rehobothkerk, De Wegwijzer en in de tenten rondom de gebouwen. Op woensdagmorgen is er een spelletjesmorgen op de voetbalvelden. Op vrijdagmorgen sluiten we na het ‘gewone’ ochtendprogramma de VBW af met een poppentheater en met pannenkoeken voor de kinderen en hun ouders/verzorgers in de tenten.

Deze week kunnen we niet houden zonder medewerkers, daarom zijn we op zoek naar u/jou! Geef je daarom zo snel mogelijk op en nodig familie en vrienden uit om ook mee te helpen! We zien uit naar jullie aanmeldingen!

Groetjes, het VBW-team: Lejanne Stegeman, Eveline Wagenaar, Corine ’t Hoen, Jeannette den Ouden, Dianne de Sterke en Nellieke Sta

Aanmeldingsformulier VBW 2023