De geheime maaltijd

dinsdag 30 mei 2023

Nieuwe brief

Beste gemeenteleden,

Wij, Willianne Kok en Nellieke Stam, hopen op 25 juli samen met het diaconaal jongerenproject vanuit de Maranathakerk, voor 3 weken, af te reizen naar Malawi. Hier gaan we een trainingslokaal met slaapvertrekken bouwen voor zendelingen en predikanten. Daarnaast gaan we samen met de lokale bevolking kinderwerk organiseren. We vertellen de kinderen dan een Bijbelverhaal en organiseren leuke activiteiten! We gaan natuurlijke ook genieten van de prachtige Afrikaanse natuur!

Om geld op te halen voor dit project, zijn we druk bezig met het organiseren van diverse acties! Een overzicht hiervan kunt u vinden op www.diaconaaljongerenproject.nl Graag brengen we de volgende actie onder uw aandacht, namelijk… de geheime maaltijd!! De geheime maaltijd is een spannende actie. U geeft zich op om of uit eten te gaan, of om mensen te gast te ontvangen en voor hen te koken. Op de dag van de actie horen degenen die uit eten gaan waar ze verwacht worden doormiddel van een sms/appje. U kunt gezellig ergens aanschuiven of zelf een maaltijd voor anderen koken. De moeite waard om eens op een andere, ontspannen manier met elkaar om te gaan. Ook is het leuk om als jongeren je op te geven. Voor een klets pot word gezorgd!

Er zijn dus mensen die koken, en er zijn mensen die komen eten. De mensen die koken nemen deze taak op zich met alle kosten die daarbij horen. De mensen die ergens gaan eten betalen €10,- per persoon, kinderen onder de 10 jaar betalen €7,50 en kinderen t/m 3 jaar zijn gratis. Deze opbrengst gaat volledig naar het diaconaal jongerenproject.

De geheime maaltijden worden op vrijdag 23 juni en zaterdag 24 juni georganiseerd. Degenen die willen koken horen uiterlijk donderdag 22 juni hoeveel mensen er komen eten. Degenen die te gast zijn worden op de betreffende dag tussen 15.00 en 17.00 uur bericht waar ze verwacht worden.

Durft u het aan? We zien alle aanmeldingen graag tegemoet! Aanmelden kan door een app te sturen naar 0648728062. (Eventueel bellen mag ook!) Graag bij het aanmelden het volgende vermelden:

– Op welke dag u mee wilt doen + bij iemand eten/koken voor anderen/geen voorkeur.

– Uw naam, adres, telefoonnummer en eventueel mailadres.

Aanmelden kan tot uiterlijk 21 juni!

We hopen op een enthousiaste deelname, en wensen u een gezellige, smakelijke maaltijd toe!

Hartelijke groet ook namens het diaconaal jongerenproject,

Willianne Kok en Nellieke Stam