Keerpunt doet weer mee met de Winterfair!

woensdag 22 november 2023

Keerpunt doet weer mee met de Winterfair!

Op vrijdag 15 december willen wij, tijdens de Winterfair in en rondom het Waellant, laten horen waar Kerst werkelijk om draait! Jezus, Gods Zoon, kwam naar de aarde omdat God van ons houdt en Hij wil dat wij zijn kinderen zijn! Dat mooie nieuws kunnen we niet onbesproken laten, dat willen we delen met iedereen die het maar wilt horen: jong en oud. U/jij/wij als christenen en getuigen, mogen hier ons licht laten schijnen!

We zullen op de Winterfair aanwezig zijn met een levende Stal, Kinderkoor de Parels, een Speurtocht met Voorstelling, én met een Kraam waar mensen geprikkeld worden om in gesprek te gaan.

Doe mee (met of zonder kinderen) met de speurtocht! Deze start tussen 17.15u en 20.00u vanaf de kerststal. Ga op zoek naar de schapen, (waar is toch dat ene schaap?) geniet van een mooie voorstelling én een optreden van kinderkoor de Parels.

Of kom langs bij de kraam voor een gesprekje of om gewoon even te kijken en misschien ook ergens op de Winterfair uw/jouw licht te laten schijnen.

We zien jullie graag komen!

Keerpuntmedewerkers.