Kerstgroetactie Friedensstimme

woensdag 15 november 2023

Kerstgroetactie Friedensstimme

De diaconiecollecte zal zondag 26 november bestemd zijn voor het werk van Stichting Friedensstimme.

Net zoals vorig jaar zullen er dit jaar opnieuw geen Bijbelpakketten worden verzonden. Dat heeft te maken met de oorlog die op dit moment nog steeds heerst tussen Rusland en Oekraïne en daarbij ook met het behoorlijk hoge bedrag van de verzendkosten. Er is daarbij ook een grote kans dat de verzonden Bijbelpakketten niet aan zullen komen. Wel kunt u onze broeders en zusters in Oost-Europa persoonlijk bemoedigen door een setje Kerstkaarten te sturen, het zijn kaarten met een Russische Bijbeltekst, die zij gebruiken voor evangelisatie in hun omgeving. Deze Kerstkaarten kunt u bestellen tot vrijdag 24 november. Handleiding hiervoor kunt u vinden op de website van de stichting: https://www.friedensstimme.nl/kerstgroetactie/

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw meeleven en gebed voor onze broeders en zusters aldaar.