Helpen bij de Vakantie Bijbel Week 19–23 Aug

zaterdag 25 mei 2024

We zijn dankbaar dat we ook dit jaar, met uw/jouw hulp, weer een Vakantie Bijbel Week kunnen organiseren! Dit jaar is het thema ‘WegWijs’. Kinderen en tieners moeten al jong allerlei keuzes maken. Maar wat is nou het beste? Tijdens de VBW gaan we ontdekken wie God is en hoe Hij ons de weg wijst. Zo willen we de kinderen meegeven dat God ons WegWijs maakt!

De Vakantie Bijbel Week wordt gehouden in de laatste week van de zomervakantie. Op maandag zetten we alles klaar voor de rest van de week, terwijl er voor de kinderen een leuke startactiviteit wordt georganiseerd in het dorp. Dinsdag, donderdag en vrijdag verzorgen we een morgenprogramma in de Rehobothkerk, De Wegwijzer en in de tenten rondom de gebouwen. Op woensdagmorgen is er een spelletjesmorgen op de voetbalvelden. Op vrijdagmorgen sluiten we na het ‘gewone’ ochtendprogramma de VBW feestelijk af!

Deze week kunnen we niet houden zonder medewerkers, daarom zijn we op zoek naar u/jou! Geef je daarom zo snel mogelijk op en nodig familie en vrienden uit om ook mee te helpen! We zien uit naar jullie aanmeldingen!
Heeft u zich nog niet (officieel) aangemeld, maar wilt u wel graag meehelpen? Opgeven kan via de website: https://vbw-nieuwlekkerland.nl/als-vrijwilliger/