Activiteiten

Er bestaan diverse (terugkerende) activiteiten binnen de gemeente.

Activiteitenraad

De activiteitenraad verzorgt voor de jeugd op verantwoorde wijze sport en spel. Om de saamhorigheid te ondersteunen worden er vanaf april t/m september verschillende activiteiten op touw gezet, waaronder een verantwoorde invulling van de Koningsdag.

Om de twee jaar wordt voor de gehele gemeente een gemeentedag georganiseerd om de onderlinge binding met elkaar te versterken.

Contactpersoon:

Corine ’t Hoen
☏ 06-13909587
[email protected]

Lentemarkt

Onder leiding van de Lentemarktcommissie wordt er om de twee jaar een lentemarkt georganiseerd. De commissie stuurt hiervoor verschillende werkgroepen aan. De opbrengst van de Lentemarkt komt ten goede aan een diaconaal en een kerkrentmeesterlijk doel.

De commissie heeft een 11 tal marktkramen in eigendom die wij voor de opbrengst van de kerk verhuren.

Kraamverhuur:
Erik Visser
☏ 06-46884497

Lentemarktcommissie bestaat uit:

Patrick Pors
☏ 06-43682245
Teus de Jong
☏ 06-53910393
Willemarij Breedveld
06-24247623
Marjolein Rozendaal

Oud Papier

Met het bestuur van de gemeente Molenlanden zijn afspraken gemaakt over het ophalen van oud papier met hulp van vrijwilligers van verschillende kerken en verenigingen. Vanuit onze kerkelijke gemeente is dat op de 2e dinsdag van de maand in de wijk Middelweg. De opbrengst van het oud-papier wordt verdeeld over de deelnemende kerken. In onze gemeente wordt de opbrengst besteed aan het jeugdwerk (vooral het bezinningskamp).

Contactpersoon:
J. Stam (Lekdijk)
☏ 0184 – 68 58 56

Bakactie voor “Stichting Schilddragers”

Enthousiaste taartenbakkers zijn al jaren actief met de bakactie. U kunt een heerlijke taart, cake of slof bestellen. De opbrengst is bestemd voor een door de bakgroep gekozen doel. Op dit moment is het doel: Stichting Schilddragers. Deze stichting wil zich inzetten voor het transport van gesneuvelde Oekraïense militairen en daarnaast ook ondersteuning bieden aan militairen door het meenemen van diverse spullen, zoals medicatie en kleding.
Uit onze gemeente is Jan Koesveld bij deze stichting betrokken.

De bestelling wordt thuisbezorgd, mits het binnen Nieuw-Lekkerland of Kinderdijk is. Let op: Graag 3 dagen van tevoren bestellen.

Maak eerst een keuze uit ons uitgebreide assortiment:

Bakactie assortiment (juni 2023)

Wilt u gaan bestellen, dan kan dat eenvoudig door op de onderstaande knop te klikken en de gegevens in het mailtje aan te vullen. U hoeft pas te betalen na een bevestigingsmail vanuit de bakgroep.

Bestelling starten